Gebruikersvoorwaarden

Bij het gebruik van deze website zijn de volgende voorwaarden en beperkingen van toepassing.

De bloggers (beheerders van de websites proberen uiterst zorgvuldig te zijn bij het samenstellen en het onderhouden van artikelen op de site. De artikelen die geplaatst worden, komen van bronnen die betrouwbaar worden geacht. De bloggers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de geplaatste artikelen. Deze artikelen zijn ook niet bedoeld als vervanging van deskundig advies.

Aan teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.Websites en webpagina’s waarnaar verwezen wordt, vallen niet onder verantwoordelijkheid van de bloggers.

De reacties op artikelen bevatten persoonlijke meningen en reacties van bezoekers van deze websites. De bloggers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud. De reacties worden niet gecontroleerd op feitelijke onjuistheden, dan wel onrechtmatigheden. Wel zullen de bloggers met uiterste zorg de reacties van bezoekers plaatsen. De bloggers is gerechtigd reacties te verwijderen die smadelijk, bedreigend, beledigend, racistisch, haatzaaiend, discriminerend of anderszins in strijd met het Nederlands recht zijn.