Luchtbevochtiger Baby: hoe en waarom?

Babylongetjes kunnen erg gevoelig zijn voor droge lucht. Zeker in een kinderkamer waar de verwarming de gehele dag aanstaat, kan een te lage luchtvochtigheid voor problemen zorgen. Wat is de beste luchtbevochtiger voor baby’s?

Fabrikant Lanaform bedacht dat een baby luchtbevochtiger niet alleen praktisch en betrouwbaar moet zijn, maar ook leuk. Daarom is er een complete lijn van kids modellen op de markt gebracht. Voor meisjes is er bijvoorbeeld een leuk Hello Kitty-model. Voor jongens een stoere trein. Ook zijn er vrolijke beertjes die de luchtvochtigheid in de babykamer kunnen regelen.

Klachten verminderen of voorkomen

Droge lucht kan vervelende effecten hebben voor baby’s en kleuters. Het kan bijvoorbeeld leiden tot schilfering van de droge huid. Of irritatie aan droge lippen. Bij verkoudheid is bekend dat een te lage luchtvochtigheid klachten verergerd. Een frisse, gezonde lucht in de kinderkamer is dan ook van groot belang.

luchtbevochtiger babyOver Lanaform

De maker van luchtbevochtigers voorbaby’s, Lanaform, is geen onbekende op het terrein van luchtkwaliteit. Het bedrijf bestaat meer dan 35 jaar en is in landen over de gehele wereld actief. Naast luchtbevochtigers ontwikkelt Lanaform onder andere producten zoals lichttherapielampen, bloeddrukmeters en weegschalen.

Luchtbevochtiger baby?

Technisch gezien verschillen luchtbevochtigers voor baby’s niet van andere bevochtigers in de markt. Maar op een kinderkamer is de speelse vorm wel degelijk een welkom extraatje. U kunt de luchtbevochtigers voor baby’s direct op internet bestellen.