Air-o-Swiss luchtbevochtigers

Air-o-Swiss luchtbevochtigers

Wie weleens in Zwitserland is geweest weet dat het daar in de bergen fris en schoon ruikt. Met die inspiratie maakt Air-o-Swiss apparaten om de lucht te zuiveren en vochtig te houden, zodat het klimaat binnenshuis prettig is.

Als de lucht in huis goed is, dan merkt u dat aan een comfortabel gevoel. Als de lucht in huis te droog of stoffig is, uit zich dat in een verminderd welzijn. Het lichaam reageert op omstandigheden die niet optimaal zijn waardoor het in huis niet prettig verblijven is. Het is belangrijk de luchtvochtigheid in een huis in de gaten de houden en deze aan te vullen met schoon water, bijvoorbeeld door dit in de lucht te brengen met een luchtbevochtiger. Air-o-Swiss biedt hier de middelen voor.

Air-o-Swiss techniek

Wat echt Zwitsers is aan Air-o-Swiss, is de hoogstaande technologie. In dat land weet men als geen ander dat de kwaliteit van het leven afhangt van het verwerven en toepassen van technische kennis. Dat geldt zeker voor de apparaten van Air-o-Swiss die de luchtkwaliteit in huis regelen. Zo zijn er bijvoorbeeld de ultrasone luchtbevochtiger en de digitale luchtwasser. De luchtvochtigheid is instelbaar.

Omdat het oog ook wat wil hebben alle apparaten van Air-o-Swiss een mooi design. Gebruiksvriendelijkheid is ook erg belangrijk en de luchtbevochtigers en luchtwassers zijn dan ook makkelijk te bedienen. Meubels en houten vloeren blijven mooi in een huis of kantoor met de juiste vochtigheidsgraad en mensen voelen zich er goed bij.

Air-o-SwissLees ook: