Boneco luchtbevochtigers

Boneco luchtbevochtigers

De lucht in uw omgeving ademt u dagelijks in en is daarom van onschatbaar belang voor uw gezondheid. Met Boneco haalt u frisse lucht in huis. Luchtbevochtigers en –reinigers zijn te vinden in verschillende soorten en uitvoeringen. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze de kwaliteit van de lucht in uw woning, slaapkamer of kantoor verbeteren waardoor u zich fitter en gezonder voelt. Ook als u last heeft van allergie kan een luchtreiniger in huis een groot verschil maken. 

Boneco levert hoogwaardige en duurzame producten voor gezonde lucht in uw woning of kantoor. Een superieure kwaliteit gecombineerd met hoogwaardige techniek en een prettig, geluidsarm design is waar Boneco voor staat. Het stroomverbruik is zeer laag, waardoor een Boneco minimaal belastend is voor het energieverbruik van uw woning. Er is keuze uit diverse luchtbevochtigers met verschillende werking, afhankelijk van uw voorkeur.

Techniek

Luchtbevochting via verdamping en ultrasone techniek is zeer energiezuinig, terwijl luchtbevochting met stoom tegelijkertijd bacteriën en ziekteverwekkers doodt. Een luchtreiniger verwijdert stof, geur en allergenen en bevochtigt de lucht, waardoor de atmosfeer in uw woning aangenaam schoon en fris wordt. Als uw woning juist te vochtig is, waardoor ramen beslaan, biedt een ontvochtiger uitkomst. Plaats simpelweg dit compacte en geluidsarme apparaat in een hoek van de kamer en laat de techniek zijn werk doen.

Boneco volgens Zwitserse standaarden

De luchtbevochtigers, luchtreinigers en luchtontvochtigers worden allemaal ontworpen voor uw comfort en een optimale gebruiksvriendelijkheid. Boneco is een kwaliteitsmerk op het gebied van luchtbevochtigers, luchtreinigers en luchtontvochtigers en levert standaard 2 jaar garantie op alle producten.

boneco

Lees ook: