Stadler Form geeft luchtbevochtiger kleur

Stadler Form geeft luchtbevochtiger kleur

Veel huishoudelijke apparaten zijn saai en onaantrekkelijk, vindt het Zwitserse bedrijf Stadler Form. Daarom ontwikkelen zij sinds 1998 producten die niet alleen praktisch zijn, maar ook kleur geven aan ons dagelijkse leven. Soms simpelweg door een krachtig design, maar minstens net zo vaak door hun huishoudelijke producten letterlijk te voorzien van een knalkleur. Zo kan je stoombevochtiger ‘Fred’ in bessenrood krijgen en luchtbevochtiger ‘Anton’ in honinggeel.

Luchtkwaliteit specialiteit Zwitserse Stadler Form

De specialiteit van Stadler Form is de ontwikkeling, productie en verkoop van producten waarbij de focus ligt op het verbeteren van de luchtkwaliteit binnenshuis. In deze markt is Stadler Form één van de marktleiders in 39 landen. De producten van Stadler Form worden in Zwitserland ontwikkeld in samenwerking met Zwitserse designers. Producten uit het assortiment zijn:

  • Luchtbevochtigers
  • Luchtreinigers
  • Luchtwasser
  • Stoombevochtigers
  • Vochtigheidsmeters
  • Luchtontvochtigers
  • (Warmte)ventilatoren

Opvallend design blijft niet onopgemerkt

Stadler Form AntonHet design van de huishoudelijke apparaten van Stadler Form blijft niet onopgemerkt. Door de jaren heen heeft het bedrijf meerdere prestigieuze Red Dot Awards gewonnen. Zo won luchtbevochtiger Anton (hiernaast op de foto) in 2010 een prijs. Ook in 2013 viel Stadler Form in de prijzen. In maar liefst drie van de negentien categorieën kwam het bedrijf als winnaar uit de bus. Dit terwijl er maar liefst ruim 4500 inzenders waren. “De Red Dot Awards bevestigen ons constante streven naar ongebruikelijk en tijdloos design. De beste technologie gecombineerd met liefde voor Zwitsers design; oprecht en zonder opsmuk”, aldus Martin Stadler oprichter van Stadler Form.

Bekijk ook: